Tirurile tranzitează Caransebeșul… pentru o zi

Polițiștii locali aduc bani mai mulți astăzi la bugetul municipiului Caransebeș, după ce reparațiile la șoseaua de centură îngreunează traficul la intrare în oraș dinspre București.

Deși se lucrează de mai bine de două săptămâni pe porțiuni la centura orașului, astăzi traficul s-a blocat în zona sensului giratoriu unde se efectuează lucrări de asfaltare, astfel că tirurile nu au de ales decât să traverseze municipiul pentru a-și continua drumul spre Timișoara sau Reșița. Taxa de tranzitare este de 100 de lei pentru fiecare camion, informează șeful Poliției Locale, Florin Bojin.

Investiția în lucrările de reparații la șoseaua de ocolire a municipiului Caransebeș este de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și lucrările constau în aplicarea unui strat de slam bituminos (straturile bituminoase foarte subțiri executate la rece cu emulsie de bitum), pe toată suprafața și refacerea tuturor macazurilor.

leader board 728 x 90 px

„Noi am început reparațiile în urmă cu două săptămâni, prin firma care a contractat execuția lucrării. S-a circulat pe porțiunile unde s-a lucrat cu restricție de viteză și pe un singur sens de mers, însă doar azi s-a produs blocajul acesta pentru că se lucrează chiar în sensul giratoriu la intrare în oraș dinspre București. De aceea șoferii aleg să intre prin oraș pentru că altfel se așteaptă mult în coloană”, ne-a specificat inginerul-șef Bogdan Ardeleanu, de la Secția de Drumuri Naționale Caransebeș.
Lucrările sunt preconizate a se finaliza până în 25 octombrie.