Tinerii liberali din Caraș-Severin au donat „Din inimă pentru România”

donare de sange tnl (3)

Tinerii liberali din Caraș-Severin s-au alăturat campaniei naționale de donare de sânge „Din inimă pentru România” care a avut loc în aceeași zi, în toate centrele de transfuzii din municipiile reședință de județ.

Acțiunea de donare de sânge a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie, între orele 8.00 și 12.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița. Andra Stroe, președintele tinerilor liberali din Caraș-Severin, a coordonat acțiunea alături de colegi, încercând să conștientizeze pe cei care vor să salveze o viață că prin donarea de sânge reușesc nu doar să salveze o viață, dar să și dea încredere celor aflați pe patul de suferință că nu duc lupta singuri.

donare de sange tnl (1)

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Mulțumesc echipei TNL Caraș-Severin și tuturor celor care au înțeles cât de important este ajutorul nostru. E o perioadă în care întreg sistemul medical are nevoie de sprijin și orice mână de ajutor e bine-venită. Anul trecut numărul donatorilor de sânge a scăzut cu 20%. Pandemia de COVID-19 a determinat această frică absolut justificabilă, de proceduri medicale. Însă oamenii trebuie să știe că se respectă toate măsurile de protecție, nu e niciun pericol și pot veni să doneze sânge pentru toți cei care au atâta nevoie”, a declarat Andra Stroe la finalul acțiunii care a deschis activitățile tinerilor liberali în anul 2022.

donare de sange tnl (2)

Acțiunea „Din inimă pentru România” i-a unit pe tinerii liberali într-un gest umanitar ce s-a desfășurat în toată țara, dovedind astfel că în luna Culturii și a Unirii politica faptelor bune înseamnă implicare și asumare pentru noi toți și pentru fiecare în parte, un deziderat ce are drept scop o Românie mai bună, sănătoasă, pe al cărei viitor ne punem cu toții amprenta faptelor noastre.

banner 970 x 250