Tinerii din Târnova vor face sport pe un teren de 400.000 de lei

sports tools

Administrația locală investește într-o bază sportivă modernă. Autoritățile estimează că aceasta va fi funcțională în primăvară.

La Târnova, conducerea administrației locală a decis că este nevoie de un teren de sport multifuncțional, de care să se bucure atât elevii școlii, cât și adulții. Lucrările de amenajare a bazei sportive au demarat în toamna anului trecut, fiind sistate însă pe perioada iernii. Reprezentanții administrației locale speră ca odată cu reluarea lucrărilor, constructorul să se miște suficient de repede pentru ca baza sportivă să poată fi dată în folosință în această primăvară.

celtic transilvania 1000x100px

„În acest moment, lucrările sunt realizate în proporție de 40-50%, dar sperăm să fie gata până de Paște. Aceasta este dorința noastră, mai cu seamă că vine și vremea bună, iar elevii îl vor putea folosi la orele de Educație Fizică. De asta ne-am și dorit să-l facem în curtea școlii, pentru a facilita accesul copiilor la el. Investiția ajunge la suma de 442.000 de lei, și este un teren cu gazon sintetic și suprafață de joc multifuncțională, pe care se va putea juca de la fotbal, până la baschet, handbal și tenis.”, ne-a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Târnova, Nicolae Dan Galben.