Tinerii de la Locus premiați pentru implicarea în salvarea Băilor Neptun

Meritul tinerilor implicați în refacerea Băilor Neptun din Herculane este recunoscut în cadrul Galei Societății Civile, cel mai amplu proiect, care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România.

Proiectul Herculane Project, al Asociației Locus, a câștigat premiul I la secțiunea „Artă și Cultură”, în cadrul Galei Societății Civile. Tinerii de la Locus au inițiat un amplu proiect de punere în siguranță a imobilului monument istoric și în mai multe etape au reușit să efectueze o serie de lucrări de consolidare a imobilului.

Întregul proiect de punere în siguranță a Băilor Neptun ar costa 100.000 de euro, din care tinerii au reușit să colecteze 60.000 de euro, si pentru a reuși să strângă și restul de bani au inițiat o nouă campanie de fonduri, intitulată „Eu sunt Herculane”.

leader board 728 x 90 px

#EuSuntHerculane este strigătul de ajutor al Băilor care astăzi vor să se facă auzite și mai ales văzute. Acum e momentul să le ascultăm și să acționăm! Donează 2 euro prin SMS la 8843 cu textul EuSuntHerculane și hai să salvăm împreună Băile Neptun, emblema Băilor Herculane”, spun reprezentanții asociației, care mulțumesc pentru premiu și pentru susținerea acordată.