Tineri activi pentru Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița

ghid educational parc national
casinoherculane by sungarden

Ghidul educațional „Tineri activi pentru Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița” a fost pus la punct de WWF – Fondul Mondial pentru Natură, în parteneriat cu reprezentanții Romsilva.

„Educația este foarte importantă pentru noi, așa că, în cadrul proiectului de revizuire a planului de management, cu ajutorul nostru, partenerii de la WWF – Fondul Mondial pentru Natură au realizat ghidul educațional «Tineri activi pentru Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița»”, transmit cei de la Romsilva – Administrația Parcului Național Cheile Nerei-Beușnița.

Informațiile și activitățile din cadrul acestuia pot fi o sursă de inspirație pentru ore de clasă, pentru un proiect, pentru săptămâna verde, pentru o tabără sau o școală de vară.

Ghidul prezintă Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, bogățiile sale naturale și culturale și vă arată ce poate face fiecare dintre noi pentru această arie protejată.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pentru cei interesați, ghidul și hărțile educaționale aferente pot fi descărcate de aici –  https://www.cheilenereibeusnita.ro/…/brosuri-si-pliante/

Proiectul „Îmbunătățirea stării de conservare a speciilor și habitatelor de interes conservativ din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița și ariile naturale de interes comunitar și național suprapuse prin revizuirea planului de management integrat” este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/