Tineretul liberal sărbătoreşte iubirea româneşte

Membrii Clubului Studenţesc Liberal din Reşiţa organizează în această seară o petrecere de Dragobete, pentru a marca sărbătoarea autohtonă a iubirii. Tinerii care vor să li se alăture sunt invitaţi să o facă începând cu ora 21.00, la cafeneaua Rock Caffe.

Perechile care se înscriu la Balul Dragobetelui organizat de tinerii din PNL vor trece în această seară prin câteva probe surpriză, pentru a-şi testa iubirea. Cele mai reuşite cupluri vor fi premiate, iar cei care vor dori să-şi oficializeze relaţia se pot chiar căsători, însă numai pentru o seară.

Iniţiativa membrilor Clubului Studenţesc Liberal este, pe lângă o invitaţie la distracţie şi socializare, şi un mod de promovare a sărbătorilor naţionale, în dauna celor importate. „Scopul acestei acţiuni este păstrarea valorilor autohtone. Noi, tinerii, avem datoria de a ne promova tradiţiile, iar sărbătoarea îndrăgostiţilor ar trebui să fie una românească. Este totodată un bal de socializare, astfel că aşteptăm să ni se alăture cât mai mulţi studenţi şi reşiţeni”, a precizat Raluca Makay, reprezentantă a Clubului Studenţesc Liberal.

Distracţia începe la ora 21.00, iar intrarea este liberă.