Ţinem aproape!

explo 1000x200

Metalul Reşiţa joacă astăzi la Pâncota, cu Şoimii, pentru a recupera punctele cedate runda trecută acasă, cu Fortuna Poiana Câmpina.
Trupa pregătită de Daniel Opriţa e nevoită să câştige pe terenul unei echipe din subsolul clasamentului pentru a rămâne cât mai aproape de Poli Timişoara. Violeţii nu au deloc o deplasare uşoară în această rundă, ei urmând să întâlnească Unirea Tărlungeni, astfel că Metalul ar putea fi ajutată şi de rezultatele meciurilor indirecte şi să ajungă la doar un punct de primul loc. Aşa şi-a făcut socotelile şi Daniel Opriţa, care a declarat că are mare încredere în jucătorii săi şi că aceştia se vor putea bate cu Poli până în ultima etapă. Antrenorul din Valea Domanului se teme doar de suprafaţa de joc a stadionului arădenilor, care nu se află chiar la cel mai înalt nivel.
Rămâne totodată de văzut dacă declaraţiile făcute în această săptămână de primarul Mihai Stepanescu şi patronul Cătălin Rufă au afectat în vreun fel vestiarul şi jocul echipei. Opriţa nu va putea conta nici de data aceasta pe Ciobanu, dar reintră Ciucă, revenit după o suspendare.