Timișorenii sunt așteptați cu brațele deschise de expozanții prezenți la Salonul Industriei Ușoare

Grație succesului din anii precedenți în rândul publicului timișorean, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a decis să organizeze cea de-a VI-a ediție a Salonului Industriei Ușoare.

Ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare va avea loc în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie atât sub acoperișul Centrului Regional de Afaceri, cât și în spațiul exterior al acestuia, acolo unde va fi amplasat Târgul cu produse tradiționale de sezon. Această ediție marchează încheierea calendarului expozițional al CCIAT pentru anul 2019.

Cei interesați sunt așteptați cu produse de la peste 70 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți. Ei vor oferi publicului o gamă variată de articole de îmbrăcăminte: de la pijamale și lenjerie intimă, la haine de toate felurile, atât elegante, cât și sport, pentru adulți și copii deopotrivă. La acestea se adaugă geci de piele sau cu puf natural, paltoane, haine îmblănite, căciuli și căciuli îmblănite. Expuse și disponibile pentru cumpărare vor fi și articole de încălțăminte pentru bărbați, femei și copii.

În plus, vor exista și articole de marochinărie, precum genți pentru dame, portofele, mănuși etc. Prezenți vor fi și expozanți care vor pune la dispoziția clienților lenjerie de pat, articole pentru bucătărie sau decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă. Nu vor lipsi nici bijutierii cu deosebite articole realizate hand-made sau comercianții de produse cosmetice.

Prețurile articolelor de vânzare sunt accesibile pentru toate categoriile de cumpărători. Acestea încep de la 5-10 lei pentru articole decorative sau lenjerie intimă și se duc până la câteva zeci de lei în cazul bluzelor, rochiilor, pantalonilor, cămășilor etc., dar pot ajunge până la câteva sute de lei în cazul articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte din piele sau chiar la câteva mii de lei în cazul produselor îmblănite.

În ceea ce privește programul, vizitatorii sunt așteptați de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, și duminică, între orele 10.00 și 18.00. Intrarea este liberă.