Timișorenii pot câștiga premii la o tombolă dacă trimit aparatele stricate la reciclat

deee uri

O nouă campanie de colectare a aparatelor stricate începe la Timișoara. Astfel, locuitorii vor putea să scape gratuit de echipamentele electrice și electronice vechi sau defecte, urmând să aibă loc și o tombolă cu premii pentru participanți.

Timișorenii sunt invitați din nou la reciclare. Începând din 7 martie și până în 5 iunie, în capitala Banatului se va desfășura o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura stricată. Comenzile de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă se preiau gratuit astfel: zilnic, între orele 09.00 – 17.00 la numărul 0751 302 120 prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului); de luni până vineri, între orele 09.00 – 17.00 la TelVerde 0800 444 800 (gratuit); permanent prin formularul de comandă online de pe www.ecoarena.ro/timisoara/. În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului de colectare EcoArena pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau gratuit de la domiciliu de luni până vineri între orele 09.00 – 17.00 și sâmbăta, între orele 09.00 – 13.00”, a informat Primăria Timișoara.

Mai mult, participanții la campanie vor avea șansa de a câștiga premii la o tombolă ce va avea loc în 6 iunie. Concret, 17 uscătoare de păr, nouă mașini de călcat, patru blendere, două aspiratoare, două mașini de găurit și două polizoare unghiulare își așteaptă câștigătorii.

1000x100 casa brutarului

Timișorenii arată în continuare o atitudine eco-responsabilă și dovadă stau cele peste 1375 de comenzi de ridicare pentru deșeurile de echipamente electrice si electronice de la persoane fizice și juridice înregistrate în decursul anului 2021 până în prezent. Pe raza Municipiul Timișoara s-a colectat o cantitate de peste 85.000 kg”, a mai transmis Primăria Timișoara.