Timișorenii, invitați să creeze decorațiuni de Crăciun și să doneze pentru nevoiași

decoratiuni de craciun realizate in Timisoara in Parcul Copiilor
Cuib de vise 1000x100

Asociația Kolping România organizează la Timișoara, până în 1 decembrie, atelierul de creație Decorațiuni de Crăciun, în Parcul Copiilor, în incinta căsuței cu pereți de sticlă.

Sub îndrumarea voluntarilor Kolping, timișorenii sunt invitați să participe la confecționarea coronițelor de Advent și a altor decorațiuni de Crăciun, aducând astfel o notă de bucurie și căldură în casele lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Atelierul va avea loc astăzi, între orele 16.30 și 20, iar în 30 noiembrie și 1 decembrie – între orele 11-20. Participarea este gratuită.

Asociația Kolping pune la dispoziție toate materialele necesare pentru confecționarea coronițelor de Advent sau a decorațiunilor de Crăciun. Participanții la atelier sunt așteptați cu ceai și cafea, dulciuri și alte ronțăieli pentru copii. Pentru a susține cauza umanitară, participanții sunt invitați să contribuie cu o donație. În schimbul donației, au posibilitatea să ia acasă coronița sau decorațiunea realizată.

publicitate si promovare in ziar

Toate fondurile adunate în urma acestui eveniment vor fi direcționate către achiziționarea de alimente destinate familiilor nevoiașe din comunitatea locală.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Timișoara, Primăria Rusca Montană și Banca Regională pentru Alimente Timișoara.

Asociația Kolping România face parte din Kolping Europa și Kolping Internațional, ambele cu sediul la Köln. Are în componență 77 de asociații locale cu peste 2.400 de membri, reprezentând o rețea solidă de solidaritate. Misiunea Asociației Kolping România este să favorizeze formarea, acțiunea și întrajutorarea prin intermediul comunității, în timp ce viziunea asociației este construirea unei societăți fundamentate pe principiile sociale ale vieții creștine.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/