Timișoreni prinși în timp ce aruncă gunoaie pe domeniul public cu ajutorul camerelor de filmat

gunoaie strada1
explo 1000x200

Au aruncat gunoaie pe domeniul public fiind convinși că nu îi vede nimeni, însă au uitat de camerele de supraveghere. Este vorba de mai mulți timișoreni care au fost prinși de polițiștii locali în acest mod, iar apoi amendați.

Poliția Locală Timișoara anunță că, în ultima perioadă, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 28.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public al orașului.

Poliția Locală Timișoara a continuat, în ultima lună, verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, fiind depistate mai multe situații de acest gen cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate în diferite zone din oraș”, au informat reprezentanții instituției.

gunoaie strada3

Astfel, o persoană a fost prinsă aruncând resturi din locuință la intersecția străzilor Brașov cu Plevnei, iar alte două tot în zonă, la intersecția Brașov cu Filaret Barbu. În cazul celor care au abandonat cantități mai mari, sancțiunile au fost de câte 10.000 lei, iar la celelalte de câte 1.000 lei.

În total, pentru abandonarea de deșeuri au fost aplicate 11 sancțiuni, în valoare totală de 28.500 lei. Verificările polițiștilor locali continuă, reamintind totodată cetățenilor să evite să abandoneze deșeurile pe domeniul public deoarece sancțiunile sunt foarte mari”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

gunoaie strada3

banner 970 x 250