Timișoreancă șantajată după o relație extraconjugală! Soțul înșelat, martor în proces!

Unei femei care a avut o aventură cu o cunoștință mai veche i s-au cerut importante sume de bani pentru ca imagini indecente să nu apară în spațiul public. Soțul femeii a depus mărturie împotriva șantajistului!

Se cunoșteau de mai bine de zece ani, timp în care s-au apropiat mai mult decât s-ar fi cuvenit, femeia fiind căsătorită. În vara lui 2018 s-au reîntâlnit, bărbatul cerând ajutor pentru a-și găsi un loc de muncă în Timișoara. Scânteia s-a reaprins între cei doi, astfel că s-a ajuns din nou la relații intime. Bărbatul a imortalizat totul cu telefonul mobil. La scurt timp, negăsindu-și de lucru, bărbatul a încercat să facă rost de bani de la femeia cu care avusese relații extraconjugale. În acest sens, i-a trimis mai multe mesaje în care îi punea în vedere că dacă nu îi remite anumite sume de bani va face publice imagini compromițătoare, publicându-le pe Internet. Prețul?! 5.000 de euro. Dar fără întârziere, pentru că, altfel, va dubla suma, iar din oră în oră va adăuga câte 1.000 de euro!

gif card de energie dacus 1000x100

Femeia a crezut că e doar o glumă proastă, însă bărbatul i-a trimis o fotografie în care aceasta apărea dezbrăcată. A vrut să-i demonstreze că vorbește cât se poate de serios. Aceasta i-a arătat soțului este că este șantajată și au mers împreună la Poliție. S-a întocmit dosar penal pentru șantaj, chiar dacă bărbatul s-a apărat susținând că a făcut o glumă proastă și că n-a avut niciodată intenția de a publica imagini care să o compromită pe femeia măritată cu care el avea o relație extraconjugală. N-a fost deloc convingător, iar acum răspunde în fața magistraților Judecătoriei Timișoara pentru comiterea infracțiunii de șantaj.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/