Timișorean, arestat pentru că prăda clienții din baruri

furt terasa
promovare online Timisoara Casa Auto

Un bărbat a fost arestat la Timișoara pentru că a prădat două persoane în timp ce se aflau în localuri.

Prima lovitură a dat-o în Piața Victoriei, în 10 mai. A lăsat o femeie fără portofelul care conținea acte personale, carduri bancare și suma de 2.000 de lei, acesta folosind, ulterior, unul din carduri pentru a-și achiziționa diverse produse, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

De asemenea, în 24 mai, acesta, în timp ce se afla în incinta unui localul de pe Splaiul Spiru Haret, a sustras portofelul unui bărbat în vârstă de 63 de ani, care conținea documente personale și o sumă de bani, cauzând un prejudiciul de aproximativ 500 de lei.

promovare banner maxagro

„La data de 9 iunie, în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat în municipiu Timișoara un bărbat în vârstă de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

Magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

publicitate tmc 640