La Timișoara, viitorii cercetători în informatică medicală și sănătate digitală, invitați la prima conferință dedicată

Universitatea de Vest din Timisoara
mbmr 1000x100

Universitatea de Vest din Timișoara organizează între 13 și 14 mai prima ediție a conferinței Junior RoMedINF. Evenimentul este dedicat viitorilor cercetători în domeniul medical. 

Studenții care lucrează în domeniul informaticii medicale, IT medical, sănătate digitală, statistică medicală și analiză de date sunt încurajați să își prezinte lucrările de cercetare finală, stadiul cercetărilor în curs de desfășurare sau ideile inovatoare în domeniul sănătății digitale. În cadrul conferinței, studenții își pot prezenta nu doar cercetările unui public mai larg, ci pot chiar interacționa cu colegi și cadre didactice din diverse instituții, experți din diferite domenii.

Conferința face parte din programul Luna Verde la UVT și se desfășoară în format hibrid la sediul Institutului de Cercetări Avansate de Mediu (ICAM) al Universității de Vest din Timișoara.

Muzeul TM

„Universitatea de Vest din Timișoara susține cu fermitate formarea viitoarei generații de lideri din domeniul sănătății digitale. Prin găzduirea Conferinței Junior RoMedINF, dorim să oferim o platformă pentru studenții din ciclurile de licență, masterat și doctorat să își prezinte ideile și cercetările pe tema Ecosisteme digitale din domeniul sănătății: ipoteze, metode și aplicații.”, a declarat Sebastian Ștefănigă, prodecanul Facultății de Matematică și Informatică.

Programul evenimentului poate fi consultat aici. Junior RoMedINF este organizat în parteneriat cu Societatea Română de Informatică Medicală (SRIM), în colaborare cu universitățile de Medicină și Politehnică din Timișoara.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/