Timișoara va avea o bază sportivă modernă în Ronaț

baza sportiva in ronat
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Noua bază sportivă va fi realizată în urma reabilitării terenului pe care-și desfășoară activitatea echipa de rugby.

Primăria Timișoara a făcut un pas important în ceea ce privește realizarea unei baze sportive moderne în cartierul Ronaț. Așadar, în ultimul plen al Consiliului Local Timișoara, a fost votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea obiectivului de investiții “Refuncționalizare teren de sport, reabilitare și extindere clădiri existente, inclusiv utilități” pentru baza sportivă din Ronaț, pe care își desfășoară activitatea echipa de rugby.

baza sportiva in ronat

„Noul proiect este gândit pentru dezvoltarea performanței, a sportului de masă, dar se adresează și părinților pentru a-i determina să-și aducă copiii la sport. Pe lângă terenul echipei mari, prevăzut cu nocturnă și tribună acoperită, vestiare, centru de recuperare, camere tehnice, va exista un teren de antrenament aproape de dimensiuni oficiale pentru antrenament. Pentru copiii care vin spre acest sport, va exista un teren de dimensiuni mai mici, pe timp de iarnă acoperit, iar această zonă va beneficia și de o clădire cu vestiare separate pentru copii. Este anormal ca cei mici să folosească vestiare comune cu tinerii sau adulții. Mai mult decât atât, clădirea va avea o sală de fitness, unde părinții pot petrece timp alături de sportivi și nu numai, dar va fi și un loc adecvat socializării, de unde părinții își vor putea urmării copiii pe terenul de antrenament”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px

Valoarea proiectului se ridică la aproximativ 40 milioane de lei, fără TVA.

Acest proiect poate fi construit și etapizat pentru a nu pune presiune pe bugetul public, dar voi încerca și obținerea unei finanțări din alte surse”, a detaliat Cosmin Tabără.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/