Timișoara: Tânărul care a bătut cu bestialitate o pisică, cercetat în stare de libertate! Explicație halucinantă dată polițiștilor

A fost reținut și prezentat în fața oamenilor legii, iar acum este cercetat în stare de libertate. Este vorba despre tânărul de 16 ani care a intrat în atenția autorităților după ce a lovit cu piciorul o pisică. Agresorul este din Mătăsari, județul Gorj, dar totul s-a petrecut în Timișoara, unde ar fi venit să viziteze niște rude.

Imaginile au fost postate pe internet, dar nu puteau fi digerate nici măcar de oamenii legii. Aceștia au pornit în căutarea individului după ce au fost trimise mai multe sesizări. Polițiștii din cadrul Secției 3 Timișoara au descoperit că evenimentul s-a petrecut în Parcul Clăbucet din orașul de pe Bega, iar cu sprijinul colegilor de la Motru l-au prins pe băiat și l-au reținut pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI: Update VIDEO HALUCINANT! Tânăr căutat de poliție în Timișoara după ce ar fi bătut cu bestialitate o pisică! Imagini cu un puternic impact emoțional!

leader board 728 x 90 px

A stat față în față cu polițiștii și, potrivit unor informații, minorul a recunoscut fapta, dar motivul este unul halucinant: „s-a jucat cu un prieten”. Joacă, devenită fatală pentru pisică. De asemenea, a fost întocmit și un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept. Acum, agresorul de animale este cercetat în stare de libertate.