Timișoara Saracens va avea două meciuri de foc până la finalul lunii martie. Bănățenii ocupă primul loc în Superligă

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Anul acesta, Timișoara Saracens a început mai devreme meciurile oficiale din competițiile interne, în contextul unui sezon foarte încărcat. Pentru rugbyștii bănățeni urmează două jocuri foarte importante luna aceasta: finala Cupei României și meciul tur al barajului pentru menținerea în Challenge Cup.

De altfel, timișorenii au jucat deja două meciuri oficiale din campionat. Primul a fost un meci cu U Cluj, amânat din toamna trecută, când ”sarazinii” au avut un joc în Challenge Cup. Partida s-a disputat pe ”Dan Păltinișanu” și a fost dominată de bănățeni, care au câștigat cu 53-26. Lucrurile au fost mai complicate pentru meciul de pe terenul Gloriei Buzău, care s-a jucat în devans, deoarece în săptămâna când era programat, Timișoara va avea meciul cu Enisei. Campioana s-a impus la limită, cu 19-18. Cu un meci în plus, Timișoara Saracens ocupă primul loc în Superligă, cu 33 de puncte.

La echipă revin acum și jucătorii convocați la naționala Stejarilor. În ultimele meciuri din Rugby Europe Championship, România a câștigat cu 22-20 la Botoșani cu Rusia și cu 43-17 la Bruxelles, cu Belgia. La acest ultim meci, în lot de la echipa timișoreană au fost  Eugen Căpățînă, Dorin Lazăr, Vlăduț Popa, Vlăduț Zaharia, Marius Simionescu, Ionuț Mureșan și Vlad Neculau.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Sâmbătă, Timișoara va disputa în sfârșit finala de Cupa României, amânată de anul trecut. Echipa va juca de la ora 13 cu CSM București, pe Stadionul Florea Dumitrache. Finalele se jucau de obicei pe Arcul de Triumf, care a intrat în reabilitare. Ulterior, în 30 martie, de la ora 15, pe ”Dan Păltinișanu”, timișorenii primesc vizita rușilor de la Enisei.

Sursă foto: facebook.com/rugbytimisoara

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/