Timișoara. Program gratuit de antrenamente sportive și nutriție pentru comunitate

programul gratuit la timisoara: find your greatness pentru o comunitate sănătoasă
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Programul „Find your greatness” se va desfășura timp de trei luni în Timișoara și Arad. Include antrenamente cu trainer personal, supervizate de nutriționist și psiholog. 

„Find your greatness” este un program dezvoltat de Smartfit și își propune să ofere gratuit comunității șansa de a adopta un stil de viață sănătos. Vor putea beneficia locuitorii din Timișoara și Arad, femei și bărbați cu surplus de greutate corporală. Specialiștii îi vor ajuta să își schimbe modul de viață și să deprindă cunoștințe de alimentație și viață sănătoase.

„Demersul nostru are în vedere promovarea sănătății prin sport și o alimentație echilibrată, frumusețea unui corp îngrijit fiind un bonus, nu un obiectiv. Acest program este o contribuție pentru comunitatea timișoreană și arădeană. Am văzut de prea multe ori cum sunt judecați oamenii cu probleme de greutate, dar nimeni nu îi ajută concret. Noi vom demonstra că se poate realiza o schimbare în stilul de viață indiferent de cât de mare e numărul de kilograme în plus, că nu e în regulă să trăiești cu dureri de spate, cu picioare umflate și cu o inimă slăbită.”, a spus Cosmin Șorban, inițiatorul programului.

untitled design set 970x90 px

Ediția din acest an a programului include trei luni (martie – iunie) de antrenamente personalizate cu traineri din echipa Smartfit, consiliere psihologică, nutrițională și workshop-uri dedicate.

Organizatorii spun că participanții au fost selectați printr-un proces atent în cadrul căruia și-au exprimat dorința de schimbare și au împărtășit detalii privind starea lor de sănătate actuală, condiția fizică și provocările psihologice cu care de confruntă.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/