Timișoara în mișcare! 22 de proiecte sportive, finanțate de primăriei

dsc00430
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Primăria Timișoara va finanța în acest an, prin Centrul de Proiecte, 22 de inițiative sportive, în cadrul programului „Orașul în mișcare”, care are un buget de 2,5 milioane de lei.

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara informează că 22 de inițiative vor primi finanțare în acest an, în cadrul programului „Orașul în mișcare”.

Și anul acesta ramuri ca rugby, escaladă, sporturi nautice, fotbal, dans sportiv, alergare, haltere, volei, scrimă, fotbal american, squash, arte marțiale sunt susținute să crească gradul de practicare a sportului și a mișcării pentru cât mai mulți cetățeni”, a transmis Centrul de Proiecte.

Suma totală dedicată sportului de performanță și sportului de masă alocată prin programul de finanțare este de 2,5 milioane de lei. În total au fost depuse 28 de proiecte. 18 dintre ele au fost finanțate în prima etapă de examinare, iar după contestații încă 4patru proiecte au urcat peste linie. Evaluarea și selecția acestora a fost făcută de experți independenți.

În ultimii doi ani, prin finanțările nerambursabile cu sume de la bugetul local al Timișoarei, au fost finanțate în total 35 de proiecte sportive, în valoare de trei milioane de lei.