Timișoara găzduiește „Regalul Gimnasticii”, la început de aprilie

regalul gimnasticii la timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Timișoara va fi centrul gimnasticii românești și internaționale. La începutul lunii aprilie, la Sala Olimpia are loc evenimentul sportiv „Regalul Gimnasticii”.

Un eveniment sportiv important se va desfășura la Timișoara, luna viitoare. Este vorba de „Regalul Gimnasticii”, care se va desfășura în perioada 4 – 9 aprilie, la Sala Olimpia. Astfel, orașul de pe Bega devine, timp de câteva zile, centrul gimnasticii românești și internaționale.

„Regalul Gimnasticii” este organizat de Federația Română de Gimnastică, Primăria Timișoara fiind partener oficial. În timpul evenimentului sportiv vor avea loc Campionatul International de Gimnastica Artistică Feminina “Rising Star,“ Campionatul National de Juniori și Selectia Echipei Nationale de Seniori.

untitled design set 970x90 px

„Sala Olimpia, prin Primăria Municipiului Timișoara, a fost aleasă ca gazdă pentru acest eveniment tocmai prin prisma numelor și medaliaților pe care i-a lansat până acum, acest eveniment fiind, de altfel, o bază de selecție a înaltei performanțe pe care ne bazăm la viitoarele Jocuri Olimpice”, a informat Primăria Timișoara.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea protocolului de colaborare cu Federația Română de Gimnastică va fi supus votului consilierilor locali în următoarea ședință de plen.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/