Timișoara. Festivalul LA PAS revine cu gastronomie artizanală, concerte și basme

festivalul la pas timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Festivalul de Gastronomie Artizanală LA PAS are loc, anul acesta, între 13 și 15 octombrie, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” din Timișoara.

Evenimentul promovează producția sustenabilă de hrană și cultură, precum și consumul responsabil și durabil. Vor fi trei zile de festival în care organizatorii celebrează gastronomia artizanală, cultura sustenabilității și hrana bună, curată și etică. Sunt promise preparate uimitoare, produse locale și creații autentice, ateliere, dezbateri vitale și concerte de poveste. Peste 35 de artiști vor urca pe scena festivalului.

„La fel ca la edițiile anterioare, am ales artiști originali și care au ceva de spus, formații relevante atât prin muzica pe care o produc și aprecierea de care se bucură din partea publicului, cât și prin mesajele pe care le transmit, implicarea lor socială și pasiunea de care dau dovadă pe scenă. Festivalul LA PAS 2023 adună artiști din diferite colțuri ale țării și de peste hotare și însumează un mix de genuri muzicale, de la rock la folk, muzică neaoșă reinterpretată într-o cheie modernă, poetry rock și chiar soul cu un strop de funk și jazz. Provocăm publicul să asculte poezie pe acorduri muzicale, doine și balade, dar și să redescopere basme și legende. La timpuri noi, avem iubiri vechi: două formații românești care cântă de peste 20 de ani, au un portofoliu live impresionant, au cunoscut scene mari și au scos multe hituri, așa că nu au nevoie de prea multe prezentări, mai ales în rândul iubitorilor de rock – Partizan și Lună Amară.”, au transmis organizatorii.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Accesul publicului la festival este liber. Festivalul LA PAS – Festival de gastronomie artizanală face parte din Programul LA PAS / Slowing Down, dezvoltat de CRIES în contextul Timișoara 2023 și este cofinanțat de Primăria Timișoara prin Centrul de Proiecte.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/