Timișoara face din nou echipă cu Reșița pe parte medicală

operatie spital resita
untitled design set 970x90 px

După ce în ianuarie o echipă de medici reșițeni și timișoreni realiza în premieră la spitalul din municipiul de pe Bârzava două intervenții chirurgicale pentru doi pacienți cu coxartroză, scenariul s-a repetat din nou săptămâna aceasta.

Vineri, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, echipa medicilor ortopezi: dr. Mircea Bona, dr. Robert Vlăduțu, împreună cu reputatul  prof. univ. dr. Jenel Pătrașcu de la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara, de a cărui bunăvoință, știință, colaborare și prietenie se bucură colectivul Secției Ortopedie, a realizat alte două intervenții, cu caracter de noutate, atât pentru unitatea sanitară reșițeană, cât și în design-ul blocului operator proaspăt renovat și dotat cu aparatură modernă.

Astfel, doi pacienți de 72, respectiv 54 de ani, unul cu coxartroza în formă severă, altul cu coxartroză bilaterală secundară, după necroze aseptice ale capului femural bilateral, stadiul 4, au fost beneficiarii artroplastiilor cu proteză totală necimentată de șold.

publicitate ziar expresb 1000x100

Întotdeauna, un lucru bun începe cu onestitate, continuă cu temeri, din care, mai apoi, se nasc colaborări și prietenii pentru ca la final să fie marcat succesul. Așa s-ar conjuga, în mod plastic, verbul «a face» în Ortopedia reșițeană, o secție în care s-a născut un veritabil parteneriat activ și dedicat pacientului, între medici, mai multe autorități locale și comunitate, fiecare parte contribuind semnificativ la reușitele din ultima perioadă.”, transmite managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Alina Stancovici.

CITEȘTE ȘI: https://expressdebanat.ro/operatii-in-premiera-la-spitalul-judetean-de-urgenta-resita/

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/