Timișoara devine un oraș mai prietenos cu tinerii. Este în lucru o nouă strategie

young people friends walking in the city

Tinerii din Timișoara, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, sunt invitați să completeze un chestionar prin care Fundația Județeană Pentru Tineret Timiș vrea să știe ce nevoi au și cum pot fi acestea satisfăcute de către autoritățile locale.

Timișoara va avea o strategie de tineret. Aceasta va fi elaborată de către Fundația Județeană Pentru Tineret Timiș, fiind finanțată de Centrul de Proiecte Timișoara. Pentru a știi nevoile exacte pe care tinerii din Timișoara le au, aceștia sunt invitați să completeze un chestionar.

Ai între 14 și 35 de ani? Simți că se poate face mai mult pentru tinerii din Timișoara? Spune-ne ce! Timișoara va avea strategie de tineret și pentru a o elabora avem nevoie de input-ul vostru. Fundația Județeană Pentru Tineret Timiș a realizat un chestionar prin care să afle nevoile voastre ca tineri, nevoi reale și care este perspectiva pe care vreți să o transmiteți autorităților locale. Dacă simți că vrei să contribui și tu la un prim pas către un oraș prietenos cu tinerii, ia-ți câteva minute și completează chestionarul”, a transmis Primăria Timișoara.

Chestionarul poate fi completat de către tineri până la data de 31 octombrie, fiind disponibil AICI! Odată finalizată, strategia de tineret va fi supusă la vot în Consiliul Local Timișoara.