Timișoara. Copil de 8 ani, victimă într-un accident produs de un tânăr băut

street view google strada closca, timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Accident, la Timișoara, provocat de un tânăr băut. Băiatul de 19 ani nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Un copil rănit a fost dus la spital. 

Accidentul s-a petrecut pe strada Cloșca, dinspre Săcălaz spre Timișoara. Un șofer în vârstă de 19 ani conducea mașina pe prima bandă a șoselei, la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe același sens de mers.

„În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: Google Street View

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/