Timișoara 2023. Filme, concerte, petreceri și conferințe, în această săptămână

filmul napoleon la timisoara
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Timișoara 2023 se apropie de final. În această săptămână, timișorenii și turiștii sunt așteptați la filme, concerte, petreceri și conferințe.

La mijlocul lunii decembrie, va avea loc închiderea oficială a programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Cu puțin timp înainte de marele eveniment, Asociația TM2023 a pregătit o mulțime de acțiuni. Așadar, în această săptămână, publicul este așteptat să participe la evenimente pentru toate gusturile.

În această săptămână, în program sunt filme, concerte, petreceri, conferințe, inclusiv cu o laureată de Premiu Nobel. Avem o premieră la Teatrul Național și reluarea unui spectacol foarte îndrăgit la Teatrul German. Îl veți putea vedea pe Napoleon, în viziunea lui Ridley Scott, dar veți putea (re)descoperi și de ce Andrei Ujică e atât de apreciat în lumea filmului. Iar dacă n-ați văzut niciodată pe ecran mare „Casablanca”, poate acum e momentul să vă reîntâlniți cu Ilsa Lund și Rick Blaine. Fiindcă, nu-i așa, din toate localurile cu gin din toate orașele din lume, ea trebuia să intre într-al lui”, a informat Asociația Timișoara2023.

Programul evenimentelor culturale poate fi accesat AICI!

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Închiderea oficială a TM2023 se va desfășura între 7 și 10 decembrie. Pe scena din Piața Unirii vor urca Jessie J, Roisin Murphy, Katie Melua și Delia. Lista acțiunilor pregătite poate fi consultată AICI!

 

untitled design set 970x90 px