Timișean implicat în dosarul crimei de la Sibiu!

suspect din Timisoara

Un bărbat din Dumbrăvița este cercetat în dosarul privind uciderea unui om de afaceri din Sibiu. Acesta i-ar fi ajutat pe făptași să scape.

Un bărbat cu domiciliul în Dumbrăvița a fost ridicat ieri de polițiști, acesta fiind suspectat că are legătură cu cei trei bărbați care l-au bătut cu sălbăticie pe omul de afaceri din Sibiu, care a murit apoi la spital. Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Mediafax că polițiștii au pus în executare un mandat de aducere în cazul timișeanului. Acesta a fost luat de acasă și dus la Sibiu, unde este audiat. De altfel, miercuri seară și pe parcursul nopții trecute a avut loc o percheziție domiciliară pentru a se aduna probe. Se suspectează că timișeanul a ajutat autorii cu găzduire și transport.

Cei trei bărbați care în noaptea de 5 spre 6 noiembrie au intrat în locuința unui om de afaceri din Sibiu aveau cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro. Adrian Kreiner a murit în 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite.

gif card de energie dacus 1000x100

Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj. Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut și este posibil ca ei să fi părăsit țara.