Teroare în Păltiniș! Drumul public, transformat în ogradă proprie! „De 2 ani suportăm amenințări, injurii și gesturi obscene”

Au trecut doi ani de când proprietara unei case din comuna Păltiniș tot face reclamații peste reclamații și doar cu hârtiile rămâne, fără niciun răspuns și fără o decizie din partea Primăriei.

Voichița Maria Munteanu, proprietara imobilului cu numărul 169, se plânge că vecinul de casă s-a îngrădit abuziv pe domeniul public, în fața a patru numere de case și grădini pe o lungime de aproximativ 160 m, ceea ce înseamnă trotuar, rigole, un metru din drumul comunal de pe strada Munteni, și nimănui nu-i pasă.

„Cei care sunt afectați plâng, adică noi, vecinii, pe restul nu-i deranjează. Ce să mai zic? Am depus peste 20 de reclamații, și la Primărie, și la județ, toate se întorc la Primărie și parcă oamenii ăștia nu lucrează, nu vor să-și facă treaba, le-o fi frică, or fi indolenți, or fi prieteni cu cel care ne face atâta rău, ne amenință, se bucură ori de câte ori ne chinuim să parcăm mașinile, sau întoarce aici la noi în drum vreo mașină mare, pentru că și noi mai avem de construit sau de reparat și nu avem acces la tot drumul! Vi se pare normal să se facă cineva șef pe drumul public, pe rigole, trotuare? Să se îngrădească cineva cu gard din sârmă, pe stâlpi metalici și de beton fixați cu ciment și nimeni să nu ia nicio măsură? De ce, pentru că este recalcitrant? Și nouă ne este frică de el, dar legea trebuie să fie mai presus!”, spune femeia care a ajuns la capătul răbdărilor.

Prima plângere adresată Primăriei Păltiniș a fost în aprilie 2016, urmată de alte cereri și audiențe la Primărie, fără niciun răspuns.

„Cereri și audiențe am mai făcut la Prefectură, Consiliul Județean, I.P.J. Caraș-Severin și Poliţia Caransebeș, dar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Cum e posibil ca în urma acestor demersuri să nu se cerceteze cazul și să se dea o soluție împotriva acestui vecin Bogdan Amos Marius de la numărul 168? Nici o măsură, nimic… De doi ani de zile suportăm din partea acestui cetățean amenințări, injurii, expresii jignitoare, vulgare, gesturi obscene, hărțuire și neliniște continuă”, subliniază Voichița Maria Munteanu, care menționează că se va adresa și consilierilor locali la următoarea ședință de lucru.