Teroare în cinematografele din Caraș-Severin. Necunoscuții bat la ușă!

public cinematograf Resita
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Doar curajoșii pot spune da la noua producție intitulată „Necunoscuți”. În cinematografele din Caraș-Severin, cuvântul de ordine este horror!

Când „necunoscuții” îți bat la ușă, atunci este cazul să îți pui niște mari semne de întrebare și să alegi cea mai rapidă scăpare. Vino în cinematografele din Caraș-Severin, înarmează-te cu curaj, voie bună și cu poftă de filme.

Necunoscuți

După ce li se strică mașina într-un orășel ciudat, doi tineri îndrăgostiți (Madelaine Petsch și Froy Gutierrez) sunt nevoiți să rămână peste noapte într-o casă izolată. Panica nu întârzie să apară atunci când trei străini mascați încep să-i terorizeze fără milă și fără niciun motiv

YouTube video

Garfield

Garfield, faimosul motan, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură nebună în aer liber. După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic, într-un jaf cu mize mari.

YouTube video

Planeta maimuțelor

La mulți ani după domnia lui Caesar, o tânără maimuță pornește într-o călătorie care îl va face să se îndoiască de tot ceea ce a fost învățat despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuțelor și al oamenilor deopotrivă.

YouTube video

Buzz House

Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

YouTube video

Cinematograf Dacia Reșița

resita 15 19mai2024 2

 

Cinematograf Caransebeș

caransebes 15 19mai2024 3 (1)

 

Cinematograf Oțelu Roșu

otelu15 19mai2024 4

 

 

 

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/