Teribiliști cu ATV-uri! Turiști deranjați și culturi distruse pe raza comunei Tomești

atv
casinoherculane by sungarden

Administrația comunei Tomești intenționează să promoveze pe viitor un regulament care să-i cumințească pe teribiliștii ce iau cu asalt, la fiecare sfârșit de săptămână, deja celebrele drumuri Transluncani și Luncanii de Jos – Luncanii de Sus – Zolt.

Edilii sunt nemulțumiți de comportamentul multora dintre acești așa-ziși turiști. „Foarte mulți turiști vin pe Transluncani cu biciclete, motociclete, autoturisme de toate felurile cât și ATV-uri. Mulți vin să admire frumusețile naturii și să se bucure de acest anotimp minunat, dar tipic românesc se găsesc întotdeauna câte unii mai cu mult tupeu și fără lipsă de responsabilitate, care doresc să-și etaleze măreția lor prin a circula în localități cu viteza mult peste limita admisă, de a merge pe motoare în picioare și cu ATV-uri și mașini de teren, dar și de a face off road pe terenurile agricole ale cetățenilor. Ca atare doresc să precizez că nu suntem impresionați deloc de motoarele pe care doresc să le etaleze. Avem și noi și știm să le strunim și noi poate mai bine decât ei. Dar, atenție, nu punem în pericol pe nimeni și nici nu distrugem terenurile oamenilor care se chinuie să le întrețină cu greu. Voi încerca sa promovez un regulament la nivelul comunei Tomești în așa fel încât să putem, pe cât posibil, să nu mai avem de-a face cu asemenea indivizi care nu au nicio treabă cu turismul și natura. Deranjează localnicii, dar și pe cei care sunt turiști, în adevăratul sens al cuvântului”, a transmis Costel Medelean, primarul comunei Tomești.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

În prezent, reprezentanții administrației caută soluții legale pentru a mai tăia din elanul „neastâmpăraților”. Pe lângă polițiștii și jandarmii care vor patrula în zonă, edilii încearcă să traseze și să marcheze trasee speciale dedicate pasionaților de off road.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/