Terenuri de sport modernizate, cu programare și plată online

Lucrurile evoluează tot mai mult la Reșița, spre un oraș modern. După ce au fost amenajate mai multe spații în care se pot practica diverse sporturi, iar alte terenuri au fost reabilitate, Primăria Reșița anunță că de săptămâna viitoare ele vor fi puse la dispoziția publicului contra cost, cu rezervare online.

Primăria Municipiului Reșița anunță că terenurile de sport din Parcul Siderurgistului, Parcul Tricolorului și de pe strada Rodnei se vor redeschide din 20 octombrie.

Terenurile de sport au următoarele destinații:

  • teren multifuncțional, cu suprafață de gazon sintetic, pentru fotbal, volei, tenis – situat în Parcul Copilului (Siderurgistului) și fiecare utilizator își va putea alege sportul pe care-l practică sau de care este pasionat;
  • teren de baschet situat în Parcul Siderurgistului;
  • teren de baschet situat în Parcul Tricolorului;
  • teren de baschet situat pe strada Retezat.

Pentru a putea fi utilizate, administrația locală a creat o platformă online – www.agrement.primariaresita.ro – unde doritorii se pot înregistra cu un user și o parolă. Tot acolo se fac programările, se alege intervalul orar și se face plata. Ulterior se primește pe e-mail un cod de acces, care va fi folosit pentru a intra pe teren, în intervalul rezervării.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Rezervările se fac pentru o oră, cu începere la ore fixe și încheiere la ore fixe. Orice întârziere a clienților se scade din timpul efectiv de joc. Rezervările se fac cu maximum 14 zile în avans. Tariful pentru închiriere este de 20 lei/oră – în intervalul orar 9.00 – 18.00 și 30 lei/oră – în intervalul orar 18.00 – 22.00.

În cazul grupurilor care doresc să închirieze un teren, se va desemna un reprezentant care va și răspunde pentru orice distrugere.

„Toate activităţile desfăşurate pe terenurile de sport vor fi coordonate şi supravegheate prin sistem de monitorizare video de către angajații primăriei în vederea respectării legislației în vigoare și a Regulamentului de organizare și funcţionare a terenurilor de sport”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/