Teren de fotbal acoperit în Micro 4

Baza sportivă din Parcul Copilului din Govândari va suferi modificări din pricina faptului că pasionaţii ce închiriază terenul pe timpul nopții tulbură liniștea publică, la Primăria Reșița înregistrându-se mai multe sesizări din partea locatarilor.

După ce meciurile de fotbal din Parcul Siderurgistului au stârnit o serie de comentarii din partea cetăţenilor din Micro 4, consilierii locali reşiţeni au fost de acord cu acoperirea terenului sportiv din zonă. Oficialii primăriei au primit din partea fostului internaţional Dorinel Munteanu, reprezentant al SC Munti Spedition SRL, o solicitare privind concesionarea unei parcele, aparținând primăriei, unde este situat terenul sintetic. Proiectul vizează acoperirea terenului respectiv, în suprafaţă de 1.350 de metri pătraţi, pentru care municipalitatea va încasa o redevenţă trimestrială de 1.215 euro.

Am susţinut un asemenea proiect pentru că am avut sesizări vizând tulburarea liniştii publice de acolo cu ocazia desfăşurării meciurilor de fotbal, mai ales la ore târzii. Atunci o măsură necesară era acoperirea acelui teren. S-a solicitat chiar o suprafaţă nu foarte mare din jur pentru că e nevoie să fie consolidat, să fie prins, să asigure acea construcţie”, a declarat edilul-şef Mihai Stepanescu.