Teren al Primăriei Timișoara din Piața Badea Cârțan, folosit drept parcare privată

parcare noua in piata badea cartan din timisoara

Primăria Timișoara a recuperat un teren de peste 500 mp de lângă Piața Badea Cârțan, folosit de proprietarul unei case drept parcare privată.

Un teren aflat în domeniul public al Timișoarei a fost recuperat din mâinile proprietarului unei case din Piața Badea Cârțan.

Încă un teren recuperat. Știți parcarea îngrădită, ”privată”, pe lângă piața din Badea Cârțan? E de fapt domeniu public. Am intrat cu buldozerul, am dărâmat gardurile și acum suntem cu echipele SDM și amenajăm locuri de parcare pentru toată lumea. Proprietarul casei de lângă piață s-a gândit să împrejmuiască terenul de peste 500 mp și să le ceară bani celor care aveau nevoie să-și lase undeva mașina ca să își facă cumpărăturile. Normal că în administrația Robu nimeni nu a văzut nimic. Nimeni nu a știut nimic. Facem muncă de detectiv, luăm dosar cu dosar și facem dreptate. Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului. Timișoara a intrat într-o nouă eră, în care furtul nu mai e normalitatea și clanurile nu mai pot să ”te cumpăr și pe tine”, a declarat Dominic Fritz.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Potrivit primarului Timișoarei, în câteva zile, pe terenul de lângă Badea Cârțan cei care vin la piață sau la biserică vor avea noi locuri de parcare.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/