Tentativă de suicid lângă Oțelu Roșu. Protagonistul, un tânăr de 24 de ani!

tentativa de suicid
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Desfășurare de forțe ale polițiștilor cărășeni, ieri după-amiază, între localitățile Oțelu Roșu și Glimboca. Un tânăr de 24 de ani a amenințat că se aruncă în gol de pe un stâlp de înaltă tensiune.

Marți după-amiază, polițiștii din Oțelu Roșu au fost sesizați despre faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, între localitățile Glimboca și Oțelu Roșu care amenința că se aruncă în gol. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu, care l-au găsit pe tânărul de 24 de ani urcat pe stâlpul de înaltă tensiune, la o înălțime de 10 – 15 metri de la sol, amenințând că se va arunca de acolo, din cauza unor neînțelegeri în familie.

Între timp, a fost solicitat și un mediator din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, dar, până la sosirea acestuia, polițiștii prezenți la fața locului au reușit să îl convingă pe tânăr să coboare în siguranță de pe stâlp. Ulterior, acesta a fost preluat de un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță, fără să fi suferit vătămări.

„Cu privire la problemele din familie ale bărbatului, polițiștii au efectuat verificări, au întocmit formularul de evaluare a riscului iminent, din care nu a rezultat necesitatea emiterii ordinului de protecție provizoriu, nefiind săvârșite acte de violență și nefiind înregistrate sesizări anterioare privind cei doi parteneri. Aceștia au fost consiliați cu privire la respectarea prevederilor legale, la drepturile și obligațiile pe care le au, fiind informați și reprezentanții Serviciului local de Asistență Socială cu privire la acest caz.”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional și a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

FOTO: IPJ Caraș-Severin

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/