Tehnici de supraviețuire pe Muntele Mic pentru 30 de copii din Timiș

tabara muntele mic
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

În aventura care are loc zilele acestea pe Muntele Mic, cei mici sunt ghidați de cunoscutul alpinist cărășean Cornel Coco Galescu.

Copii cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani participă în aceste zile într-o tabără pe Muntele Mic, organizată de Asociația Aventura și alpinistul Cornel Galescu, șeful Salvamont Caraș-Severin.

Pe parcursul celor șapte zile de tabără, copiii au parte de activități diverse, de la cele menite să le antreneze atenția și coordonarea, până la cele ce le dă prilejul participanților să socializeze și să lege prietenii.

„Cei mici se bucură de o săptămână de vacanță extraordinară din care nu lipsesc drumețiile, escalada, săritura cu pendulul, urcare pe scara uriașului, mers la echilibru pe slackline, tehnici de supraviețuire, concursuri pe echipe, relaxare la piscină, petreceri și foc de tabără. Toate aceste activități sunt menite să le ofere participanților șansa de a-și descoperi calități nebănuite. Activitățile se desfășoară sub îndrumarea și supravegherea unor instructori experimentați”, spune Cornel Coco Galescu.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

tabara aventura muntele mic

copii drumetii

activitati cort tabara

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/