Teatrul de păpuși reîncepe stagiunea pentru copii la Iulius Town

iulius town timisoara teatru de papusi
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Weekendul acesta, la Iulius Town, iubitorii de produse naturale, „vânătorii” de reduceri și micii pasionați de teatru se întâlnesc. Teatrul de păpuși începe o nouă stagiune, Winter Sale continuă cu promoții incredibile, iar expozanții aduc bijuterii, produse naturale, dar și piese unicat, lucrate hand made.

Magia poveștilor continuă și anul acesta în Iulius Town, creând astfel o tradiție pentru micii iubitori de teatru cu păpuși, care se întâlnesc în fiecare duminică în piațeta Splend’or. În acest weekend, pe 15 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici se vor întâlni cu „Ursul păcălit de vulpe”. În perioada următoare, copiii sunt așteptați la piesele de teatru:

• „Visul omului de zăpadă” – 22 ianuarie
• „Iedul cu trei capre” – 29 ianuarie
• „Peștișorul de aur” – 5 februarie
• „Căsuța prietenilor” – 12 februarie
• „Jack și vrejul de fasole” – 19 februarie
• „Căruța cu povești” – 26 februarie

În perioada 13 – 15 ianuarie, în zona Octogon din Iulius Mall, timișorenii vor putea descoperi bijuterii și accesorii vintage, viniluri, decorațiuni cu licheni, creme și produse de make-up naturale, articole personalizate, dar și piese vestimentare.

publicitate tmc 640

Și campania Winter Sale continuă la Iulius Town. Acum este momentul să îți creezi outfiturile care te pun în valoare, pentru că reducerile ajung și până la 70%. Intră pe site-ul Iulius Town și verifică catalogul online, unde sunt trecute brandurile care afișează promoții irezistibile!

iulius town timisoara winter sale 1920x1080

publicitate Timisoara banner maxagro