Teatru Forum – metoda inedită de promovare a socializării propusă de Nevo Parudimos şi regizorul Dan Mirea

picnic iulius1000x100

În perioada 15 octombrie-15 decembrie, tinerii reșițeni sunt invitați să ia parte la cursuri gratuite de Teatru Forum, un proiect demarat de Asociația Nevo Parudimos, alături de regizorul Dan Mirea, promovarea socializării, împărtășirea emoțiilor și conștientizarea problemelor sociale reprezentând câteva dintre obiectivele demersului.

Teatru Forum, așa cum îi spune și numele, este o formă de teatru care oferă posibilitatea interacțiunii și dezbaterii, fiind un instrument de intervenție socială. La prima vedere, Teatru Forum ar parea o formă de teatru, însă atributul distinct de „forum” creează o nouă modalitate de expresie și de interacțiune cu publicul. Piesa de teatru se petrece astfel încât un grup de oameni schimbă idei și opinii, caută împreună soluții sau modele de acțiune potrivite cu situația în care sunt implicați.

leader board 728 x 90 px

În atenția celor care vor să învețe despre Teatru Forum, cursurile gratuite se vor desfășura în cadrul Centrului de Tineret al Asociației (Piața Traian Vuia, Nr 1-4, Corpul E, în curtea Universitatii „Eftimie Murgu” din Reșița), în fiecare marți, în intervalul orar 16.00-18.00. Înscrierile în acest sens se pot face până sâmbătă, 10 octombrie, completând următorul formular: https://forms.gle/MpAXdhgr96fTzSba9.

Sursa foto principal: timp-liber.acasa.ro.