Taximetriștii, chemați la Primăria Timișoara pentru avizarea autorizațiilor de transport

Primăria Timișoara le transmite taximetriștilor să se prezinte la Biroul Mobilitate și Transport cu scopul avizării autorizațiilor.

Primăria Timișoara vine cu un anunț important pentru taximetriști. Astfel, potrivit reprezentanților instituției, aceștia sunt rugați să se prezinte la sediul Biroului Mobilitate și Transport, situat pe str. Mihai Eminescu, nr. 2B (fostul sediu al Direcției Fiscale), pentru avizarea autorizațiilor de transport.

Taximetriștii se pot prezenta începând cu data de 5 aprilie, de luni până vineri, între orele 09.00 – 14.00. Aceștia trebuie să aibă asupra lor autorizația de transport în original.

Potrivit art. 8 din Legea nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, modificată și completată, autorizația de transport se eliberează de autoritatea de autorizare pe durată nedeterminată și este valabilă cu condiția vizării acesteia la fiecare 5 ani de către aceasta, odată cu verificarea îndeplinirii condițiilor care au stat la baza emiterii unei astfel de autorizații”, a informat Primăria Timișoara.

1000x200 dacus 02

Instituția mai transmite că în perioada 09 ianuarie – 31 martie s-a derulat procedura de depunere a documentelor în vederea vizării autorizației de transport pentru efectuarea transportului de persoane în regim de taxi.

 

publicitate si promovare online banner maxagro