Taximetriștii, chemați la Primăria Timișoara pentru a prelungi autorizația de transport

Primăria Timișoara îi cheamă la sediul instituției pe taximetriștii din oraș cărora le expiră viza pentru transport. Aceștia trebuie să depună un morman de acte, taximetriștii care nu se conformează fiind amenințați că vor rămâne fără autorizație.

Anunț important pentru taximetriștii din Timișoara. Primăria informează că autorizația de transport pentru taximetriști se eliberează pe durată nedeterminată și este valabilă cu condiția vizării acesteia la fiecare cinci ani, odată cu verificarea îndeplinirii condițiilor care au stat la baza emiterii unei astfel de autorizații.

Așadar, taximetriștii a căror autorizație de transport trebuie vizată până la data de 31 martie 2023 sunt așteptați la sediul Primăriei Timișoara cu un morman de acte, care pot fi depuse în perioada 09 ianuarie – 24 februarie 2023.

În cazul în care transportatorii autorizați nu vor depune documentele solicitate în termenul de mai sus, autorizația de transport se va retrage și are drept consecință pierderea calității de transportator autorizat, anularea contractului de atribuire în gestiune a serviciului de transport, precum și retragerea tuturor autorizațiilor taxi”, a informat Primăria Timișoara.

Lista cu documentele necesare a fi depuse de taximetriști este disponibilă AICI!