Taxă pe relaxare în Parcul Teiuş, pentru şoferi!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Controversata barieră de la intrarea în parcul de agrement Teiuș a stârnit din nou discuții în cadrul ședinței de Consiliu Local, motivul ţinând mai mult de aspect, decât de utilitate.

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, a menționat în plenul ședinței că, pentru a rezolva și esteticul, și utilitatea, se va instala la intrarea în parcarea de lângă „Ograda Gugulanu” o barieră.

„Când o măsură afectează un segment mic de populație, atunci lumea devine foarte vocală. Am găsit o soluție de compromis în Teiuș, instalarea unei bariere cu taxare, barieră modernă la intrarea în singura parcare existentă în zonă, în care introduci suma necesară staționării și poți să te bucuri de acea parcare atât de mult râvnită în Parcul Teiuș. Mi s-a părut de la bun început o chestiune de bun simț ca un parc, fie și el al unui oraș mic, să fie închis traficului rutier, dar dacă această mică parte a populației solicită deschiderea parcării și au susținerea acelor agenți comerciali din zonă, iarăşi venim cu această propunere”, a explicat primarul Felix Borcean.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Acesta a mai adăugat că taxa va fi una care să nu-i bucure prea tare pe cei care doresc să intre cu tot dinadinsul cu mașini în parc. Accesul pe celelalte alei pietonale va fi restricționat într-o manieră care va conveni în special părinților care vin cu copiii în Teiuș.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/