Tavanul unei anexe a spitalului din Lugoj s-a prăbușit!

tavan prabusit lugoj

Tavanul unei anexe a Spitalului Municipal din Lugoj, unde funcționează spălătoria unității, s-a prăbușit pe o suprafață de câțiva metri pătrați. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

În momentul în care bucata de tencuială s-a desprins și a căzut, în incinta spălătoriei nu se afla nimeni, incidentul fiind descoperit de angajații care au venit la serviciu în dimineața zilei de astăzi.

Tavanul spălătoriei a fost reabilitat în urmă cu doi ani, iar angajații spitalului susțin că au sesizat încă de atunci că lucrările au fost făcute de mântuială deoarece unele probleme la tavan au devenit vizibile imediat după finalizarea reabilitării spălătoriei. Cu toate că vechea conducere a spitalului a fost înștiințată, problemele au fost trecute cu vederea.
Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș va trimite o echipă în control la Spitalul Municipal Lugoj pentru a cerceta incidentul.

„Vom trimite o echipă acolo să verifice ce s-a întâmplat, pe linia protecției în muncă. Din fericire, din informațiile noastre, nu a fost nimeni rănit, pentru că incidentul a avut loc noaptea”, a declarat șeful ITM Timiș, Pavel Kasai.

La sfârșitul lunii august, ITM Timiş a derulat o altă anchetă la Spitalul Municipal Lugoj, după ce o asistentă a fost lovită de o lampă care s-a dezlipit de pe perete, în sala de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale.