Târgurile de Crăciun în marile orașe europene. Prețuri de la 149 de euro/persoană

Deși sărbătorile de iarnă par departe, agențiile de turism au lansat deja pachetele pentru cei ce doresc să viziteze târgurile de Crăciun din marile orașe europene. Prețurile pornesc de la 149 de euro/persoană.

Budapesta, Viena și Praga sunt cele mai căutate destinații pentru vizitarea piețelor de Crăciun. Prețul pornește de la 149 de euro/persoană pentru excursiile cu autocarul și cazare în hoteluri de trei stele și pot ajunge la 450 de euro/persoană în cazul celor care includ biletul de avion și cazarea în hoteluri de cinci stele.

„Avem deja solicitări pentru city break-uri tematice de tipul Piețelor de Crăciun, printre destinațiile pe care le promovăm constant în ultimii ani fiind Praga și Viena”, a declarat, pentru Mediafax, Cosmin Marinof, director național de vânzări TUI TravelCenter/Eurolines.

Astfel, prețul unei excursii cu avionul la Viena și trei nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele, în perioada 14-17 decembrie, este de 315 euro/persoană, iar un sejur de trei nopți la Praga, cazare la un hotel de patru stele și transport cu avionul pornește de la 239,5 euro/persoană.

Printre variantele oferite de Paralela 45 se numără o excursie de cinci zile – Budapesta-Viena, care costă de la 149 de euro/persoană. Sunt incluse: transportul cu autocarul, trei nopți cazare cu mic dejun în hoteluri de trei stele în Budapesta și turul panoramic al orașelor. O altă variantă este vizitarea piețelor de Crăciun: Budapesta, Cracovia, Bratislava, Viena. Prețul vacanței de șapte zile pornește de la 299 de euro/persoană, fiind incluse transportul cu autocarul, cinci nopți de cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de trei stele din Budapesta, Cracovia și Viena și tururile panoramice ale orașelor.

Compania Czech Airlines oferă pachete de trei nopți (cazare cu mic dejun), care includ și biletul de avion. Prețurile pornesc de la 245 de euro de persoană, fiind asigurată cazarea la un hotel de trei stele și ajung la 450 de euro/persoană la un hotel de cinci stele.