Târgul semințelor cu suflet ajunge și în Caraș-Severin!

targ seminte cu suflet
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

La început de an, agricultorii cărășeni primesc o veste bună. Mai mulți cultivatori, membri ai Grupului „Semințe cu suflet”, străbat țara în lung și-n lat, organizând piețe libere, unde oferă gratuit semințe tuturor acelora care doresc să cultive și să mănânce legume și fructe românești.

Caravana „Semințe cu suflet”, inițiată în urmă cu mai mulți ani de către un grup de voluntari cu scopul de a promova semințele autohtone de legume și fructe, ajunge și în Caraș-Severin, la început de aprilie.

„În cadrul acestor evenimente se vor dona semințe sau se va putea face schimb de semințe și alt material vegetal. Puteți fi la rândul dumneavoastră donatori de semințe. Nici măcar nu e necesar să aveți multe semințe de donat, chiar și câteva, dintr-un soi  sau două, dacă aveți, sigur veți face o bucurie cuiva, venind la cel mai apropiat târg ori, dacă nu puteți ajunge, trimițându-le prin poștă unui sufletist care să le distribuie la eveniment. Nu luați semințe pe care nu aveți de gând să le semănați și să le înmulțiți. Evitați risipirea lor.”, transmit organizatorii.

În Caraș-Severin, târgul „Semințe cu suflet” ajunge în data de 8 aprilie și va fi găzduit de către Direcția pentru Agricultură Județeană Caraș-Severin, care-și are sediul în municipiul reședință, Reșița, în Piața Republicii, la numărul 28. Evenimentul va avea loc între orele 10.00 și 13.00. Anterior, vor mai fi organizate evenimente similare la Ploiești, Suceava, Cluj-Napoca, Brașov și Sibiu.

 

FOTO: ARHIVA SEMINȚE CU SUFLET

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/