Țărăniștii suspendă tramvaiul lui Nelu Popa!

banner publicitar

Nu i-a mai întâlnit nimeni într-un cadru oficial de la alegerile din 2016, dar membrii PNȚCD Reșița sunt vii, sunt foarte activi pe rețelele sociale și chiar își oferă sprijinul actualei administrații locale pentru ca municipiul de pe Bârzava să fie mai ceva decât Parisul!

Primarul Nelu Popa și echipa sa fac pași importanți pentru ca tramvaiul să circule din nou în Reșița și în același timp au mari bătăi de cap pentru că pe perioada derulării amplelor lucrări de modernizare a căii de rulare orașul va fi foarte greu de străbătut de la un capăt la celălalt. Țărăniștii au însă un pont inspirat din excursiile lor prin Germania pentru edilul-șef: tramvaiul suspendat!

PNȚCD-iștii îi sugerează primarului Popa să opteze pentru un tramvai de care au văzut ei în Germania, la Wuppertal, unde mijlocul de transport în comun rulează pe deasupra unui râu. „La Reșița, această soluție se pliază de minune, Bârzava străbate orașul de la un cap la altul!”, subliniază țărăniștii. Aceștia prezintă și o serie de avantaje pe care le-ar avea un astfel de proiect. Circulația n-ar fi paralizată timp de vreo doi-trei ani, tramvaiul suspendat ar deveni un punct de atracție turistică, iar traseul ar putea fi mai lung decât erau obișnuiți reșițenii.

„Până vin marii investitori la Reșița, un aquapark în zona Mociur împreună cu un tramvai suspendat, ar putea crea din Reșița cel mai bun tampon pentru zona turistică Munteme Semenic, Crivaia, Trei Ape… Ne-am bucura dacă actuala administrație ar reflecta cât de puțin asupra acestor aspecte, aspecte de care depind generațiile ce vin din urmă”, au mai transmis țărăniștii reșițeni.