UPDATE. Tânărul din Anina, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în portbagajul mașinii sale!

disparut din anina sinucis

Bărbatul de 35 de ani din Anina, dat dispărut de familie încă de vineri, a fost găsit astăzi decedat, în portbagajul mașinii sale.

Primele informații neoficiale spun că tânărul și-ar fi administrat anumite substanțe, la fața locului fiind găsite câteva fiole. Se pare că bărbatul, care era medic veterinar în Anina, nu ar fi la prima tentativă de suicid.

Familia sa nu a mai putut lua legătura cu el de câteva zile. Tatăl tânărului le-a povestit polițiștilor că acesta a părăsit domiciliul vineri dimineață, în jurul orei 8.00, plecând spre Reșița la o ședință de lucru, urmând ca ulterior să se deplaseze în municipiul Timișoara, în interes de serviciu. Ultima dată când familia a vorbit telefonic cu bărbatul a fost vineri, în jurul orei 22.00, acesta spunându-le că se află încă în Timișoara.

UPDATE

În jurul orei 18.00, polițiștii cărășeni au confirmat că bărbatul a fost găsit decedat în portbagajul mașinii personale, parcată în curtea unei instituții de învățământ universitar din Timișoara, urmând a se stabili cauzele și împrejurările care au condus la decesul acestuia.

tmc 640