O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa pe DN6

Seria accidentelor grave continuă pe drumurile judeţului. O tânără de numai 25 de ani a decedat după ce maşina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. Şoferul a scăpat doar cu câteva răni uşoare.

Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în apropiere de localitatea Bucoşniţa. Maşina în care se afla tânăra se îndrepta dinspre Orşova spre Caransebeş, când şoferul, şi el în vârstă de 25 de ani, s-a hazardat într-o depăşire periculoasă. Pentru că din sens opus venea un TIR, conducătorul auto a virat brusc pe banda sa de mers şi a pierdut controlul maşinii. Autoturismul s-a răsturnat pe marginea drumului. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a pasagerei de pe locul din partea dreaptă faţă, Mihaela A., de 25 de ani”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, din nefericire însă, tânăra a decedat după câteva ore..

„În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.