Tânăr reșițean – lider în abateri la regimul rutier

Băut, fără permis de conducere, dar și cu număr de înmatriculare fals. Așa a intrat un reșițean în atenția polițiștilor cărășeni.

Joaca de-a șofatul pe drumurile publice fără toate documentele necesare în regulă a luat sfârșit în cursul nopții trecute pentru un tânăr de 33 de ani din Reșița, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Depistat în trafic de către organele competente, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că autoturismul în care se afla bărbatul a fost radiat din circulație, plăcuțele de înmatriculare fiind atribuite unui alt autoturism.

Mai mult decât atât, așa-zisul conducător auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, concentrația de alcool pur în aerul expirat indica o valoare de 0,66 mg/litru, motiv pentru care acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii în concurs a următoarelor infracțiuni: punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.