Tânăr din Mehadia, prins la furat de combustibil pe DN 6, în zona gării din Herculane!

furt motorina

Polițiștii din Băile Herculane au depistat, azi-noapte, în jurul orei 01.00,  în flagrant delict un tânăr de 22 de ani, din Mehadia, după ce ar fi încercat să sustragă carburant din rezervorul unui ansamblu de vehicule staționat pe DN 6, în zona gării.

La fața locului, polițiștii au găsit două bidoane din plastic, de 20 și 35 de litri, goale și un furtun de aproximativ doi metri, cu care s-ar fi încercat sustragerea carburantului din rezervor, pe sol observându-se pete de combustibil.

„În apropiere, polițiștii au identificat un tânăr, care, la vederea acestora, a încercat să se sustragă, fiind urmărit și imobilizat de polițiști, din verificări stabilindu-se că tânărul de 22 de ani, domiciliat în Mehadia, ar fi deschis capacul rezervorului, introducând furtunul în interior cu scopul de a sustrage carburant, moment în care a fost întrerupt de apariția echipajului de poliție. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi ascuns în pădurea din apropiere, alte 5 bidoane din plastic pe care ar fi intenționat să le folosească la sustragerea carburantului.”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.

„Pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, mai precizează IPJ.

tmc 640