Tâlhărie calificată! Un bărbat din Reșița, bătut și lăsat fără bani și telefoane

barbat incatusat
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Episodul violent a avut loc aseară, într-o locuință din Reșița. Bărbatul de 46 de ani a ajuns în cele din urmă la spital.

Conflictul a izbucnit aseară, în jurul orei 19.00. În timp ce se afla la domiciliul unui cunoscut, împreună cu alte 3 persoane, pe fondul unui conflict spontan, un reșițean de 24 de ani l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe unul dintre bărbații prezenți în locuință, apoi l-ar fi deposedat de două telefoane mobile și de suma de 1.000 de lei.

Ulterior, persoanele au părăsit locuința, victima fiind găsită pe stradă de un trecător care a sesizat Poliția, prin 112. În urma agresiunii, bărbatul de 46 de ani a suferit vătămări, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Persoanele în cauză au fost identificate în scurt timp de polițiști, pe raza municipiului Reșița, iar cel bănuit a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânărul de 24 de ani.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/