Tâlhar, trimis în judecată de procurorii timișeni

Un bărbat din Timiș a fost trimis în judecată de procurori pentru tâlhărie. Omul se află deja după gratii într-o altă cauză.

Bărbatul este acuzat de tâlhărie calificată, tentativă la efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată (două acte materiale) și tentativă la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată (două acte materiale).

Bărbatul i-a smuls poșeta unei femei, în Dumbrăvița, după care a încercat să scoată bani de pe cardurile sale bancare. Nu a reușit.

„În fapt a fost reținut că în data de 17 aprilie 2022, în intervalul orar 00:20 – 00:30, în timp ce se afla în parcarea unui bloc situat în comuna Dumbrăvița din județul Timiș, inculpatul ar fi deposedat-o pe persoana vătămată de poșetă, prin întrebuințarea de violențe, respectiv prin smulgere, apoi, în baza aceleiași rezoluții infracționale, prin folosirea cardului persoanei vătămate găsit în poșeta acesteia, ar fi încercat să retragă o sumă de bani de la un bancomat, operațiune nereușită din cauza tastării greșite a codului PIN, respectiv ar fi încercat să retragă sume de bani de pe cardul Revolut al persoanei vătămate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timiş.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/