Tainele cărților vechi, deslușite la Podul de Poveste

povestea unei carti vechi, atelier creativ la podul de poveste
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Atelierul creativ „Povestea unei cărți vechi” îi așteaptă pe timișoreni la Parcul Uzinei în 21 iunie, de la ora 18. 

Atelierul va fi susținut de Adina Husar, absolventă a Facultății de Științe Politice, secția Jurnalism, de la Universitatea de Vest din Timișoara, inițiatoare a mai multor proiecte de implicare socială. Adina și-a propus să înființeze mini-biblioteci în scări de bloc și alte spații sociale.

Adina susține primul său atelier creativ în cadrul proiectului Crossroads pentru a inspira oamenii să respecte cărțile vechi și să îi sensibilizeze la poveștile care pot să se ascundă în viața fiecărei cărți.

„Știți de ce cărțile alea vechi au paginile galbene? Pentru că sunt prietene cu soarele de mulți ani! O carte devine prietenă cu soarele doar dacă e veche. Cele noi, cu pagini albe, sunt prietene bune cu luna, până mai cresc câțiva ani… Cărțile vechi au și alte secrete: unele îți dezvăluie ale cui au fost înainte, altele îți spun că au fost oferite cadou și oh! ce se mândresc cu asta! Câteva își poartă elegant petele de cafea, apărute din neatenție, pentru că cineva le-a iubit atât de mult că le-a citit dis-de-dimineață, înainte să se fi trezit de-a binelea! În general, cărțile vechi sunt ca niște bunici, înțelepți care au adunat experiență și povești în drumul lor lung de prin rafturile oamenilor. Ele au uneori cuvinte scrise pe care nu le găsim în cărțile noi. Cărțile vechi au povestea lor nescrisă, pe care puteți să o scrieți voi.”, îndeamnă organizatorii.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Atelierul, unul de scriere creativă, este potrivit pentru copii, adulți și seniori. Participarea este gratuită cu înscriere aici. Organizatorii oferă toate materialele necesare.

Evenimentul face parte din proiectul Crossroads, inițiat de Livia Mateiaș, prin care oamenii comunității sunt invitați să-și împărtășească talentele oferind ateliere creative pe diferite domenii la Podul de Poveste. Proiectul este dezvoltat de artouching în colaborare cu Nadace Via.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/